top of page
drill black.png

Transport verpakkingen

Onder de noemer ‘het produceren van houten transportverpakkingen’ maken wij allerlei soorten pallets, kratten en kisten op maat. Op maat voor onze klant, op maat voor het product van onze klant, op maat voor de klanten van onze klant en in het optimale aantal. Onze minimum oplage is één en qua maximum hebben wij onze grens nog niet ontdekt.

Onze organisatie en werkplaats zijn zodanig ingericht dat voor alle oplages een oplossing geboden kan worden. Klanten met een constante afname kunnen bij ons terecht maar ook projectorganisaties die een spoedopdracht hebben tijdens een stop, een storing of gewoon een snelle verzending van een verkochte machine kloppen bij ons nooit vergeefs aan. Mede in deze flexibiliteit schuilt de kracht van Tackers and Packers.

 

De combinatie van moderne machines met ervaren vakmensen en een open mind als het gaat over te kiezen oplossingen stelt ons in staat om met alle aspecten in de van keten van onze klanten rekening te houden. Onze oplossing begint bij het rekeninghouden met transportafmetingen tijdens het ontwerpen van een machine maar ook met de montage. Ons product  kan als platform dienen voor de montage en het intern transport en na productie meteen de bodem te zijn voor de transportverpakking. Beschermen door middel van wanden of folie en de machine is verzendklaar.

pallet4.jpg

Voor vaste klanten hebben wij een tool ontwikkeld zodat ze altijd via onze website zelf een prijs kunnen berekenen voor een product dat ze nodig hebben voor een project. Vanuit deze berekening kan de offerte worden opgeslagen onder hun eigen projectnaam maar ook meteen worden besteld en de voortgang van de order worden gevolgd. Ook de administratieve afhandeling gaat via deze tool zodat we geen tijd verliezen als onze klanten een spoedklus hebben. Rechtstreeks contact met onze ervaren medewerkers en meteen een antwoord krijgen op uw vraag, dat is waarin wij ons onderscheiden en wij durven te zeggen:

We nail it!

 

Neem gerust contact op als u vragen heeft, we maken graag tijd voor een persoonlijke afspraak.

Industrie
set-square black.png

Industriële verpakkingen

Alles! We zijn nog geen uitdagingen tegen gekomen die niet verpakt konden worden.

 

Niet alleen alle soorten nieuwe machines maar ook gebruikte machines en apparaten, voor weg-, lucht-, en zeevracht,  binnen Europa maar we kunnen ook daarbuiten. Omeen paar voorbeelden te noemen:

pallet2.jpg
 • Een compleet vliegtuig, gedemonteerd, in containers voor transport naar een Amerikaanse legerbasis.

 • Diverse scanners in een Zweeds ziekenhuis waarbij wij verantwoordelijk waren voor het interne transport en het ter plaatse verpakken voor verzending naar een Chinees ziekenhuis.

 • De verpakking van een complete productielijn voor speciaal papier naar een afnemer in Canada.

 • Het op locatie verpakken van een complete PE-fabriek voor verscheping naar China. Ter plaatse werden na démontage de verpakkingen geproduceerd en de onderdelen verpakt. Een klus waar onze mannen op locatie in Duitsland 5 maanden iedere dag, onder extreme omstandigheden, alles op tijd hebben ingepakt.

 • Een aluminiumsmelter van 10 x 10 meter en meer dan 200 ton zwaar.

 • Op locatie de verhuizing van een complete fabriek voor printplaten per onderdeel verpakt. De opdracht was in de buurt van onze werkplaats. Als onze opdrachtgever de onderdelen had gedémonteerd werden deze door onze verpakkers ingemeten, de kisten in onze werkplaats geproduceerd en de machines verpakt. Per machine altijd binnen één dag!

En dan hebben we het nog niet gehad over de mooie producten die we wekelijks mogen verpakken en waarin we door onze flexibiliteit onze klanten ook kunnen helpen als er een situatie is waarin hun product iets later klaar is dan gepland. Doordat wij uitsluitend met vaste medewerkers werken en goed contact hebben met onze opdrachtgevers is er bijna altijd een oplossing te bedenken.

 

Heeft u iets te verpakken: neem gerust contact met ons op!

Maatwerk
calipers black.png

Maatwerk

Naast de eerdergenoemde transportverpakkingen beschikken wij ook over de mensen en middelen om andere producten te vervaardigen. Als er hout aan te pas komt is de kans buitengewoon groot dat wij het kunnen maken:

 • Speciale vakverdeling om meer producten in een kist te kunnen verpakken.

 • Houten zadels voor het vervoer van zware buizen of motoren.

 • Kartonnen kist met zadels voor het versturen van lichtgewicht vliegtuigonderdelen.

 • Een mobiele kast voor vervoer en opslag van uniformen.

 • Rekken voor het opslaan van producten in uw magazijn.

 • Kantoorinrichting met een industriële look and feel.

 • Een houten afrastering voor een manege.

 • Een houten tuinpoort.

 • Een pool house/sauna op maat.

 • Een Kerstboom voor onze collega’s van Inverdo.

 

Bedenk het maar, wij durven de uitdaging wel aan!

Wilt u iets op maat laten maken: neem gerust contact met ons op!

grote doos motor 1.jpg
bottom of page