top of page

Experts in verpakkingen

Als leverancier van transportoplossingen onderscheiden wij ons al sinds de start in 1996 door de verpakking niet slechts te zien als bescherming tijdens transport maar ook als hulpmiddel in de gehele logistieke keten. We beperken ons in de zoektocht naar een transportoplossing niet alleen tot de gebaande paden: het is niet omdat we voor een kist kiezen dat deze kist van hout moet worden gemaakt!

Het bedenken van de transportoplossing begint bij het te verpakken product: waar zit de kwetsbaarheid? Hoe is de interne handling? Waar moet het product naar toe, wat moet nog meer mee en hoe wil de klant het vervoeren? Dat zijn aspecten die in de ontwerpfase problemen bij de levering kunnen voorkomen. Deze factoren bepalen het ontwerp, de uitvoering en de materiaalkeuze. In het traject van transportoplossing naar realisatie van de transportverpakking staat de oplossing voorop en komt daarna de vraag hoe we die gaan maken.

Het maken van de transportverpakking doen we in eigen werkplaats omdat we daarmee kwaliteit, uitvoering en planning in eigen hand hebben en maximaal kunnen inspelen op de behoefte van onze klanten.

Transportverpakkingen uit hout, multiplex, pp-kanaalplaten, karton, folie, foam, metaal en zelfs zwevende verpakkingen: we hebben ze allemaal al eens gemaakt. De transportoplossing blijft voor ons het belangrijkste uitgangspunt!

kisten links 2 Zwart.jpg

Om deze oplossingen te produceren maken we gebruik van digitale ontwerpen, een modern en ergonomisch machinepark maar vooral van ons team van gemotiveerde en vakkundige medewerkers. Ons team is een mix van ervaring en vakmanschap, staat altijd open voor iets nieuws maar is vooral betrokken! Onze zorg stopt niet aan het einde van het productieproces, we gaan zo ver als voor onze klanten nodig is: Producten van klanten verpakken op locatie? Verpakken op locatie bij de ontmanteling van een productielocatie? Uitpakken op de plaats van bestemming? We nail it!Kortom: we gaan zover als nodig is om de transportoplossing te realiseren!

Wij van Tackers and Packers hopen dat u na het lezen van deze uitleg snapt dat als wij ons profileren als fabrikant van kisten en pallets dit de lading niet dekt! Neem gerust contact op als u wil bespreken of wij ook voor u en uw product een passende oplossing hebben. Korte communicatielijnen en persoonlijk contact met ervaren medewerkers is iets wat wij als vanzelfsprekendheid evenals de nodige flexibiliteit die de markt waarin wij opereren van ons vraagt.

bottom of page